liefde voor paarden

Het is weer hoog tijd voor een dressuurwedstrijd.

Leerzaam, gezellig en vooral heel leuk. Iedereen kan er aan meedoen. De beginners worden geholpen uiteraard. We vragen daarom ook de gevorderden te helpen als maatje, en evt ouders die het leuk vinden te assisteren. We hebben een fantastisch team, maar hoe meer hulp hoe beter. De proefjes die gereden gaan worden deel ik later, Iedereen wordt ingedeeld naar niveau. Je moet 3 ponys of paarden aangeven op wie je deze proef wil rijden. Vaak is een pony favoriet, maar meer dan 3 proeven mogen ze niet rijden. Dit om ze niet te overbelasten. Kleding voorschrift etc zal ook later gedeeld worden. Maar geen stress, het gaat niet om de buitenkant. We willen starten rond 14.30 en eindigen rond 18.30 uur. Dus beperkt plek, want een proef duurt ongeveer 8 minuten. 

Startgeld is 15,00 euro en dat is incl een consumptiebon voor een drankje. Wel graag contant aangezien we geen pin automaat hebben. Een betaalverzoek kan in uiterste uiteraard ook. 

Verdere informatie komt op de website te staan, net als de startlijst die hier voor de tijd te vinden is.

Geef aan, als je maatje kan zijn vanaf hoe laat en als ouder of er behoefte is ook iets te willen doen. Dit kan vast op dit formulier bij ..

Geef je snel op want vol is vol..

De te rijden PROEVEN zijn hier te vinden..

 

Inschrijven
Datum