coaching paard

Hoe gaat het met je?

Je vermaakt je prima, je hebt leuke vrienden, je hebt een fijn gezin. Of juist niet... Of je nu in de eerste groep of tweede thuis hoort, iedereen heeft wel iets wat niet altijd helemaal lekker gaat. Vaak verdwijnen problemen of belemmeringen wel naar de achterkant, maar toch blijft er ergens iets hangen, wat later weer naar voren kan komen, meestal op de meest verrassende momenten.  

Tijdens dit weekend speciaal voor jongeren vanaf ongeveer 14 jaar zal er vooral plezier gemaakt worden met paarden maar ook op een positieve fijne manier gewerkt worden aan jezelf.

Het is een weekend in het teken van persoonlijke ontwikkeling, coaching, innerlijke processen, overtollige ballast en belemmerende overtuigingen opruimen en ervaren om te mogen zijn.. Maar bovenal een kadootje voor jezelf.

Dit weekend zal voor elke jongere een prachtige ervaring zijn, maar vooral helpend en helend voor jongeren die hoog gevoelig zijn,  hoog begaafd, weinig eigenwaarde hebben, faalangst of vastlopen op allerlei gebied. Tegelijkertijd is het ook vooral belangrijk om het samen gezellig te hebben, met veel lol. 

Dit alles uiteraard samen met paarden en pony's. De groep zal bestaan uit minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers.

Slapen doe je in een tent, de blokhut of binnen. Check het meeneemlijstje wat je mag meenemen..

We starten op vrijdag middag 3 september om 17 uur en zullen afronden op zondag 5 september om17 uur. 

Zorg dat je goed uitgerust bent voordat je komt, want het zal een heel intensief weekend worden.

De vergoeding bedraagt € 195,=

 

Om in te schrijven klik op de link hieronder..

 

https://www.paardbeleving.nl/evenement/intensive-weekend-3-tot-en-met-5-sept

Datum