kerstmuts tuvelle

We zullen toch nog een Kerstspringen gaan organiseren. Het zal in groepjes van 4 a 5 deelnemers zijn per half uur. Je mag dan ongeveer 15 minuten voor je groepstijd komen om op te zadelen. Je begeleider mag uiteraard helpen. Deze begeleider zal bij je blijven tijdens het wachten als de anderen springen en je begeleider zal tijdens het losrijden als bv hindernis hulp in de bak meehelpen. De kantine is niet geopend, dus doe warme kleding aan. Bij het inschrijfgeld zal een tegoedbon zitten voor warm drinken en soep of broodje. Daarom moet je opgeven met hoeveel personen je komt. Het inschrijfgeld is € 20,00 Dit is voor het springen voor jou en evt. met 1 begeleider, incl. de consumpties. Bij 2 begeleiders zal dit bedrag € 25,00 zijn. 

Het inschrijfgeld kan contant betaald worden bij de ingang van de hal, waar ook de soep etc af te halen is. 

Na de springronde kan je de consumpties nuttigen en helaas moeten we dan je vragen verder te gaan. Evt. een lekkere boswandeling is ook fijn! 

Extra consumpties zijn uiteraard mogelijk. 

We gaan er een gezellige dag van maken voor iedereen. 

Bij opmerkingen kan je aangeven als je echt alleen maar op zaterdag kan, dit zal alleen maar kunnen tussen 16 en 17 uur. En geef daar ook aan als je 2 begeleiders mee neemt.

Overige opmerkingen kunnen uiteraard ook. Bv als je alleen op een bepaalde tijd kan, zekerheid is er niet, maar we kunnen er rekening mee houden uiteraard.

Ohja, uiteraard is in kerstsfeer aangekleed zijn erg leuk!

Doe je ook mee? Geef maar aan welke pony's je graag wil rijden, en hoe hoog je durft..

Inschrijven
Paarden
Hoogte van de hindernis
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
2 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Datum