kerst pony

Ivm het annuleren van het kerst springen ,ivm de vorst en bevroren bodem is het kerstspringen verplaatst naar 7 januari, en zal het een Nieuwjaars springwedstrijd worden. Een leuke wedstrijd, voor het plezier en om te leren. Ouders, en toeschouwers zijn van harte welkom uiteraard om aan te moedigen.

Aangezien er die dag nog geen lessen zijn kunnen we ook in de ochtend rond half 11 al starten. 

Iedereen kan meedoen, en kan je nog niet springen, dan zijn balkjes lopen ook leuk, je wordt geholpen uiteraard. De ouderen kunnen het zelf, maar hulp is altijd aanwezig.

Het is de bedoeling om wel feestelijk aangekleed te zijn, maar hou het veilig. De pony mag ook in nieuwjaarsstijl... Het is niet toegestaan de dekjes onder de zadels te wisselen, of glissspray te gebruiken, elastiekjes moeten weer uit de manen, en opgeruimd worden. Wil je de staart wassen, kom dan 's morgens al.

Startgeld is € 15,00 dit is incl 1 consumptie voor wat drinken. Uiteraard is de keuken open, en ws is er naast de friet etc ook zelfgemaakte heerlijke erwtensoep. Startgeld dient voor aanvang van de wedstrijd contant voldaan te worden. We hebben nl geen pin automaat. En kom graag ruim op tijd van te voren, denk aan een uur voor de tijd ivm parcours verkennen etc. We beginnen met de volwassenen en oudere kinderen, en de jongeren komen later. Hierdoor zijn er genoeg maatjes voor de jongere kids. En zo kunnende jongere kids de groteren ook zien springen, en hun maatje zien rijden.

Bij het aanmelden moet je 3 voorkeur pony's opgeven. Het is dan nog steeds mogelijk dat je niet op je voorkeur kan rijden. Ze mogen eigenlijk niet vaker dan 3 keer meedoen nl. We hebben nl niks aan overbelaste paarden en pony's.

Geef je snel op, want vol is vol. En neem vooral supporters mee, het gaat vast super gezellig worden.

Geef ook aan als je wil helpen, of je ouders, of maatje wil zijn, dit zet je dan bij de opmerkingen.

Tot dan...

Inschrijven
Datum