trektocht

Jaaaa, de eerste trektocht te paard voor 18 jaar en ouder is geweest en zo goed bevallen, dat de volgende gepland staat.. Deze keer van zaterdag 3 juli tot en met  maandag 5 juli 16 uur uur.

We zullen zaterdag ochtend na alle voorbereidingen te hebben afgerond vertrekken, ws naar de lemelerberg weer. Een lange tocht zal het zeker worden. Aangekomen op de plek van bestemming zal er eerst uiteraard alle aandacht naar de paarden gaan. Na verzorgen, voeren en uiteraard een dikke knuffel. We zullen samen genieten van een heerlijke maaltijd en tijdens de avond zal er uiteraard samen iets ondernomen worden.

De volgende dag gaan we na het verzorgen van de paarden en het genieten van een heerlijk ontbijt  een prachtige tocht maken te paard in de schitterende omgeving. Een lunch voor onderweg zal er ook uiteraard ook zijn. In de namiddag zullen we uiteraard weer de paarden verzorgen en voeren, en de weide moeten schoonmaken, we zijn tenslotte te gast. We zullen weer genieten van een heerlijke maaltijd, uiteraard rekening gehouden met dieet wensen. 

Maandag ochtend is het paarden voeren, weiland schoonmaken, ontbijten inpakken en vertrekken richting huis. 

Na het rijden en in de avond uren zullen we van alles kunnen doen. 

Dit ligt aan de behoefte van de groep. Het kan een meditatie zijn, een thema coaching, relaxtijd, borreltijd, waar maar behoefte aan is. Het zal in ieder geval niet saai worden en vooral ook voeding voor je ziel worden. 

Slapen doe je waarschijnlijk in een tent. Back to basic.

Oftewel, een lang weekend voor jou, een weekend me time... 

Genieten van de paarden, omgeving, lekker eten, en wellness voor je ziel. 

Heb je genoeg aantoonbare rij ervaring? Ben je onbekend voor ons, dan is een extra intake nodig, een filmpje via whats app sturen is ook een voorwaarde, en een half uur priveles in de maand juni, de kosten hiervan zijn € 25,00 

Er is plek voor 6 a 8 deelnemers, wil je erbij zijn?

Plan dit weekend en de maandag erop vrij en geef je snel op..

De vergoeding zal  € 250,00 zijn.

Inschrijven
Inschrijfgeld
Betaling ruiterkamp-activiteit
Ik schrijf me in voor de activiteit..
Schrijf hier als je wensen hebt.
Ik geef toestemming voor het plaatsen van foto of video op social media
Algemene voorwaarden
Akkoord ouders indien jonger dan 18, of ikzelf als volwassene.
Datum