Inde Sadiya

Het is weer hoog tijd voor een onderlinge wedstrijd. 

2 Juli organiseren we een soort van vaardigheidswedstrijd. De proeven die gereden zullen worden zijn een soort van dressuurproeven met extra obstakels. Denk dan aan, balkjes draven, pionnen slalom, lage hindernisjes. 

Uiteraard qua moeilijkheidsgraad ingedeeld qua niveau. Je dient minimaal een uur voor je starttijd aanwezig te zijn, ouders let op, het kan inlopen, te laat komen is jammer. 

Je kan je opgeven via het inschrijfformulier en geef liefst 3 pony's of paarden op waar je op kan rijden. En schrijf bij opmerkingen ook of je maatje wil zijn voor een jongere en of je andere hulp wil verlenen, zo ook ouders kunnen hier doorgeven dat ze willen helpen, en zo ja , wat..

We starten op zaterdag rond 16.00 uur, en we starten met de jongste kinderen. We zullen de week ervoor oefenen, en alle vragen erover beantwoorden tijdens de lessen. 

Onze wedstrijden organiseren we vooral voor het leren en ervaren, plezier en samen zijn. Prestatie leveren is leuk, maar niet ons doel. Je proef wordt aan de jongeren voor gelezen, de oudere ervaren kinderen jongeren en volwassenen mogen zelf een voorlezer regelen, de startlijst zal eind juni ook hier te vinden zijn. We vragen de oudere jeugd mee te helpen, als maatje voor de jongeren en om bij anderen te kunnen voorlezen en zorgen dat alles volgens schema loopt. Ouders die ervaring hebben zijn uiteraard van harte welkom om te helpen, maar gezellig komen kijken met meer toeschouwers is zeker ook erg leuken zeer welkom. We hopen op een gezellige middag avond voor iedereen.

Uiteraard is de keuken dan open! Soep broodjes en friet is er meer dan genoeg, net als koffie thee fris en een wijntje of biertje voor de volwassenen.

Startgeld is €15,00 per combinatie, dit is incl. een consumptiebon voor wat drinken .

Dit kan voldaan worden voor aanvang van de wedstrijd contant betaald of via qr code met je smartphone.

Inschrijven
Voorkeur paard of pony
Proeven
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
2 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Datum