Overslaan en naar de inhoud gaan

06 - 12 12 57 34

Dagbesteding

bjorn

Dagbesteding Manege Gerner
 
Vind jij het leuk om samen te werken met paarden en ben je graag bezig in de stallen?  Of vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn, de groentetuin te onderhouden, het bosonderhoud rondom het ruiterpad te verzorgen of samen te werken met kinderen? Dan is dagbesteding bij Manege Gerner vast iets voor jou!  
 
Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken we samen wie jij bent, wat je kan, wat je wilt leren en waar je graag in wilt groeien. Samen maken we een passend plan waarin jouw activiteiten en leerdoelen staan beschreven, zodat je precies weet wat je kan doen. Natuurlijk krijg je hierbij alle hulp en begeleiding die jij nodig hebt.  
 
Wat er allemaal te doen is bij ons op de manege? Veel! Het werk is eigenlijk nooit klaar en er is altijd wel iets te doen. De activiteiten zijn dan ook erg afwisselend. Vind je dit lastig en heb je liever vaste activiteiten? Ook dit kan bij ons. Hier maken we samen afspraken over.  
 
De activiteiten variëren van het borstelen van de paarden tot het schoonmaken van de stallen. Naast het zorgen voor de paarden, het helpen van kinderen bij het opzadelen en het schoonhouden van de manege is er ook buiten genoeg te doen. Zo kun je helpen bij het voeren, zorgen dat de weilanden netjes blijven en houthakken. Daarnaast hebben we nog een kantine waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken en vinden we het leuk om in de keuken bezig te zijn. Misschien help jij wel mee met het maken van soep of het bakken van een lekkere taart?  
 
Alles begint bij ons met een goed gesprek waarbij we het belangrijk vinden dat er van beide kanten een goede klik is, zodat er een fijne samenwerking ontstaat.  
 
De dagen, tijden en uren worden in overleg afgestemd.  
 
Er wordt gewerkt op basis van een PGB indicatie.

Wil je meer weten, en zou je graag een kennismakingsgesprek willen? Stuur een bericht met je vraag naar ons, dit kan per mail via het contact formulier of per telefoon.

Groet Ineke