jetje

Herfstkamp

Wat is er nu leuker dan in de herfstvakantie te gaan genieten tussen de paarden en pony´s. Slenteren door de bladeren in het bos, pootje baden in de vijver, en ook knutselen met dingen uit de natuur.

We starten op maandagochtend 23 oktober om 9.00 uur en sluiten op vrijdag 27 oktober af om 17.00 uur. Als het helemaal niet anders kan mag je ook op zondagavond al komen, dan wel om 20.00 uur. Deze week zullen we ook vooral bezig zijn met genieten met de pony´s en paarden. Uiteraard rijden in de bak, bos,met en zonder zadel. Daarnaast ga je ook veel naast en met je pony doen. Denk dan aan vrijwerken, longeren, t touch, massage, poetsen, pimpen etc..

Naast het rijden doen we oefeningen qua intuitieve ontwikkeling, zelfbewustzijn, meditatie, etc. Vooral voor meer zelfvertrouwen, nee leren zeggen, gevoelens en emoties leren kennen van jezelf, en leren hoe je ermee om kan gaan.
Uiteraard gaan we ook veel lachen, en lol maken, knutselen, tekenen creatief zijn, disco, vuurplaats, drummen, in het bos zwerven, en wat een ieder maar wil.

Slapen doen we in de herfst niet in een tent, maar neem wel alles mee wat bij de uitleg staat onder het kopje ruiterkampen.

Het gaat door bij  min 6 deelnemers en max ongeveer 12.

Wij hebben er weer zin in..

Doe je mee?

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag.
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
CAPTCHA
5 + 8 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.