grondwerk met pony
balkjes draven

Vol goede moed en vol vertrouwen plan ik het meivakantie kamp in. Dit is van maandag 3 mei 9 uur tot vrijdag 7 mei 17 uur.

Het zal een week worden voor minimaal 6 kids en max 12 kids, in de leeftijd vanaf 6 jaar. Uitgaande van het feit dat de maatregelen toestaan dat de kids mogen slapen en eten onder ons dak. 

Tijdens deze week die start op maandag ochtend 3 mei om 9 uur,  zullen we weer net als anders heerlijk meer dan de halve dag bezig zijn met de paarden en pony´s. Rijden, voltigeren, vrijwerken, grondwerken, masseren, verzorging leren, communiceren met de pony´s etc. Maar ook net als alle andere kampen van allerlei andere dingen. Dromenvangers maken knutselen, tekenen, spelletjes samen, kampvuur, drummen, muziek maken, intiuitieve ontwikkeling oefeningen, mediteren, thema coaching, teamspirit oefeningen, rots en water methode oefeningen, kortom een week om te genieten, te leren, te ontmoeten, te ervaren, je zelf te zien, een ander te zien, en lekker te eten.

Ben jij er ook bij? Wij hebben er al heel veel zin in!

Je kan je opgeven door middel van het invullen van onderstaand formulier, de vergoeding zal € 300,00 zijn per kind per week.

 

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
5 + 2 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.