knuffel paard

Ben jij erbij, tijdens een super gaaf en leerzaam Meivakantiekamp bij ons.

Deze week zal in het teken staan van paardrijden vanuit het zenuwstelsel. Hoe blijf je relaxed op/met je pony, hoe leer je in jouw bewustzijn te blijven en je niet te laten meeslepen met emoties terwijl je aan het rijden bent, waardoor de pony jouw gaat spiegelen. Hoe kan je je emoties reguleren of anders gezegd tot rust laten komen terwijl je aan het rijden bent? Want, wees eerlijk, je wil gewoon lekker ponyrijden toch? En aangezien pony's en paarden alles van ons aanvoelen, en daarop gaan reageren, zullen ze je gaan spiegelen en zelfs gaan coachen. Dit coachen doen we liever op de grond met de pony's, zonder dat je erop zit.

Voor jou en de pony een stuk prettiger.Daarnaast gaan we natuurlijk ook lekker rijden, buitenritten, springen en van allerlei andere leuke dingen doen. En vooral ook creatief zijn en lol maken.

Heb je wel eens ervaren dat je tijdens het rijden blokkeert, angst ervaart, of zelfs nog amper iets meekrijgt? Dan is dit het moment om ermee aan de slag te gaan. En gelijkertijd zal je gaan ervaren dat wat je deze week leert, heel fijn is voor in je dagelijkse leven.

Wil je meer info, vraag gerust via whats app. 06-12125734

Deze week gaat door bij min 6 deelnemers en liever niet meer dan 10 deelnemers.

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag.
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
6 + 10 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.