coaching paard

Er staat weer een Nieuwjaarskamp op de agenda. Om bruisend het nieuwe jaar te starten. TIjdens deze week zullen we weer van alles ondernemen met de pony´s en paarden. 

Maar ook zonder de pony´s, Afgelopen herfst kamp zijn we gestart met paardrijden vanuit het zenuwstelsel, dit betekent vooral, rust ervaren, voelen wat er gebeurt in jezelf, ervaren wat stress doet in je lichaam. Leren ontspannen, en vanuit die ontspanning leer je onder andere anders met je pony om te gaan. Uiteraard doen we dit op een speelse manier. 

Daarnaast is er tijd voor creativiteit, muziek, dans, bewegen, voor jezelf leren opkomen, Jezelf beter leren kennen, maar ook voor plezier....

Kortom een leerzame relaxte gezellige week..

Geslapen wordt er in een binnenruimte, echter warme slaapspullen zijn wel nodig. Ervaring met paardrijden is niet nodig. En iedereen is welkom.

De vergoeding is € 350,00 , we starten op maandagmorgen 2 januari 2023 om 10.00 uur en sluiten af op vrijdagmiddag 6 januari 2023 om 17.00 uur.  Het is helaas niet mogelijk om zondagavond te komen, aangezien dit 1 januari is..

Wil je erbij zijn, geef je snel op, er is beperkt plek.

Hartelijke groet;

Het manege team 

Ineke

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag.
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
3 + 11 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.