Patje

Trainingskamp wk 34-35.

We starten op zaterdagochtend om 9.00 uur en sluiten op woensdag af om 17.00 uur. Deze week speciaal voor de 12 jaar en ouder zullen we zowiezo bezig zijn met genieten en ervaren met de pony´s en paarden. Uiteraard rijden in de bak, bos, springwei, met en zonder zadel. Daarnaast ga je ook veel naast en met je pony doen. Denk dan aan vrijwerken, longeren, t touch, massage, poetsen, pimpen etc..

Naast het rijden doen we oefeningen qua intuitieve ontwikkeling, zelfbewustzijn, meditatie, etc. Vooral voor meer zelfvertrouwen, nee leren zeggen, gevoelens en emoties leren kennen van jezelf, en leren hoe je ermee om kan gaan. Maar vanuit coachen vanuit het zenuwstelsel gaan we verder dan in de andere weken.

Het zal een mix worden van rijden, werken aan jezelf, soms de diepte in gaan, super leerzaam, helend en ook vooral leuk.
Want uiteraard gaan we ook veel lachen, en lol maken, knutselen, tekenen creatief zijn, disco, vuurplaats, drummen, in het bos zwerven, en wat een ieder maar wil.

Deze week zit meestal snel vol, geef je dus snel op als je mee wil doen.

Wij hebben er weer zin in..

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag.
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
1 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.