sahara

Tijdens de Herfstvakantie organiseren wij weer een trektocht richting de Lemelerberg/Besthmenerberg!

Het avontuur start op vrijdagavond. Zaterdag ochtend wordt de trektocht goed voorbereid zodat wij rond de middag kunnen vertrekken richting Giethmen, onze overnachtingslocatie. Zondag gaan wij als groep de Lemelerberg of Besthmenerberg verkennen. Maandag halverwege de middag trekken wij vanaf Giethmen terug naar de manege in Dalfsen. Dit alles uiteraard, te paard. Wij sluiten de trektocht gezamelijk af aan het einde van de middag.

Vanaf 10 jaar oud mag je je inschrijven mits je aantoonbare rijervaring hebt. Wij willen graag, als wij niet weten wat je rijervaring is, een filmpje van jouw rijden. Dit mag je toe sturen via Whatsapp. Hierop moet te zien zijn hoe je opstijgt, draaft, en galoppeert. Dit is uiteraard belangrijk voor de veiligheid. Wij rijden namelijk langs de weg, moeten over bruggen heen en steken spoorovergangen over. Daarnaast is het ook belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig te rijden en kan opzadelen. Kortom, je bent zelfredzaam.  De trektocht is daarentegen super leuk en leerzaam. Je leert enorm veel, gaat grenzen over en ervaart met emoties om te gaan. Succes ervaringen te over!

Voldoe jij aan deze voorwaarden en lijkt het je super gaaf om dit mee te maken? Geef je dan snel op want we kunnen maar met ongeveer 10 personen op pad!

De trektocht staat gepland op vrijdag 18 oktober 20.00 uur tot maandag 21 oktober 17.00 uur

De vergoeding voor deze trektocht is € 225,00  De inschrijving is pas definitief nadat de volledige betaling is ontvangen.

Op het inschrijfformulier staat € 0,00 inschrijfgeld dat mag aangevinkt worden. De keuze zondagavond brengen is niet aan de orde.

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
6 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.