Welkom

Zijn paarden voor jou ook een passie? Houd je ook niet van het standaard paardrijden, hoef je niet zo nodig te presteren? Maar wil je wel goed, veilig en netjes kunnen paardrijden? Alles is bij ons te leren!  Ook wedstrijden rijden.
Maar wil je een band opbouwen met je pony of paard, en wil je echt contact met ze? Vind je ook dat een pony of paard je maatje kan zijn? Vind je het niet erg om een hele dag in de stal te zitten, om een troost, steun en toeverlaat te zijn voor een zieke pony? Voel je ook wanneer je pony of paard, vrolijk of verdrietig is, en merk je ook dat hij of zij een keer niet goed in zijn of haar vel zit? En vind je het dan ook niet erg, om het rijden op hem of haar, een keer over te slaan? Vind je met je pony wandelen in het bos, of je pony knuffelen in de stal, of haar een massage geven, net zo leuk als rijden? Mag je paard jouw spiegel zijn, en wil je echt meer over jezelf te weten komen? Luister dan goed naar je paard. Hij of zij zal het je duidelijk maken. En houd je ook zo van de natuur? Dan kan je bij ons je eigen pad bewandelen!

Vrouw rijdt op paard

Paarden,  de kracht van de helende beschaving.

Wil je de dagelijkse gang van zaken van onze manege lezen, klik dan op de knoppen, en je leest het vanzelf..   
Bij de agenda kan je zien wanneer er weer een onderlinge wedstrijd is, of andere activiteiten die gepland staan. Verder vind je van allerlei wetenswaardigheden en persoonlijke story’s onder het kopje nieuws, dus als je zelf een leuk verhaal hebt, mail het me dan misschien zetten we het er wel bij.

Onze paarden

We hebben op dit moment helaas geen overzicht van de paarden online beschikbaar. We zullen eerdaags op onze website en fb pagina alle paarden gaan voorstellen. 

Wat en hoe bij ons!

Wij zijn een bedrijf met een binnen en buiten accommodatie, een gezellige kantine en voor de paarden alles wat maar nodig is.
Veel aandacht, weidegang, sociale contacten, en ruime aandacht voor hun gezondheid.
We organiseren het een en ander, dit is allemaal terug te vinden op de agenda.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht met een eigen paard, en kan je bij ons je eigen paard in pensionstalling zetten. Voor meer informatie erover; bel gerust voor een uitleg en evt een afspraak voor een kennismaking.

Wij beschikken o.a. over een binnenbak van 25 x50 m, een buitenbak van 22 x 38 m, en een springweide. Verder is ons bedrijf gelegen aan de bosrand. De klant is bij ons geen Koning, want wij zijn geen Keizer... maar gewoon welkom. 
Welkom zoals hij of zij is.
Wij houden niet zo van stempels, labels, rangen en standen, bij ons is iedereen gelijk, en met wederzijds respect proberen we, dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen. 
Zijn er problemen, vragen, suggesties of wat dan ook, schroom niet om het te vragen of mede te delen. 
We zijn bewust dat het leven een grote leerschool is, en het grappigste is; dat we het meeste leren van de kinderen en de paarden. Dus kids! Kom maar op......

Speciaal voor de hele jonge kids van 4 tot 6 jaar oud is het mogelijk om, uiteraard onder begeleiding, een staprondje te maken door het bos. 

Vanaf 6 jaar is elk kind bij ons welkom om te leren ponyrijden. We starten met een lespakket van 5 privelessen. Daarna volgt meestal de groepsles.

We geven ook voltige lessen, kom gerust kijken. Vraag even wanneer het is!

U kunt samen bij ons langskomen, voor een kennismakingsgesprek. Je kan vooraf een aanmeldformulier invullen zodat we tijd voor een gesprek kunnen vrijmaken. Je vind HIER het aanmeldformulier.Bent u 21 jaar of ouder, dan valt u ook bij ons onder de groep volwassenen.
Speciaal voor u, hebben we extra informatie.