Per december 2020 zullen onze tarieven verhoogd gaan worden. 

Helaas is het nodig om de tarieven te moeten verhogen, alle tarieven voor voer en verzorging zijn drastisch verhoogd afgelopen jaar, de kosten van het ruwvoer en de stalbedding zijn bijna verdubbeld.

En wij willen uiteraard onze paarden en pony's alles kunnen blijven geven wat nodig is voor een optimale verzorging, en gezond lijf. Denk dan onder andere aan gebitsbehandelingen, fysio, massages en hoefverzorging. Alles wat in onze ogen elk paard/pony zou moeten krijgen.  Wie eens inzage wil in de grote kosten post, we willen graag een boekje erover open doen.

Wij werken het liefst met automatische incasso per maand, dit is n.l. voor U en voor ons het makkelijkst en het voordeligst.

De meeste maandabonnementen zijn gebaseerd op 1 uur les per week. Een uur les betekent, dat er ook uiteraard in dat uur zelf, opgestegen moet worden, harnachement gecontroleerd, en aan het einde van de les uitgestapt. We beginnen voor de les met een warming up. Dit gebeurt tijdens het uitstappen en nabespreken van de les ervoor. Je moet dus echt wel een  klein half uur voor aanvang van je les aanwezig zijn om te poetsen op te zadelen en je warming up.
Op- en Afzadelen gebeurt dus buiten de les om.
Bij meerdere gezinsleden geven wij korting. Elk volgend gezinslid ontvangt 10% korting op het maandabonnement. Dit geldt alleen bij maandabonnementen van 1 keer per week les op een manegepaard/pony, en bij betaling via automatische incasso.

Hoe start een kind bij ons;

We starten altijd met lessen aan de longeerljin, meestal zijn 4 a 5 lessen voldoende om genoeg vertrouwen, kennis  en ervaring te hebben, om verantwoord los te kunnen rijden. Een groep bestaat bij ons meestal uit 7 a 8 deelnemers. Ervaring heeft ons geleerd dat de jonge nieuwe kids in een groep van 8 niet op hun plekje zijn. De groep is dan te groot, angst kan komen en ipv plezier ervaren wordt het minder leuk. Veiligheid staat bij ons voorop, dus hebben we vanaf de zomer 2020 besloten dat alle kids na de longeerlessen eerst in een kleiner groepje (max 4) een half uur les gaan krijgen. De mini kids les dus.  We hebben dan meer tijd, ruimte en aandacht voor juist deze kids. Uiteraard zal dit, indien nodig, ook gebeuren bij oudere kids.  Het maandtarief is doordat er veel minder deelnemers zijn hetzelfde als bij een uur les.

Wanneer de kids gevorderd genoeg zijn, zullen ze overgaan naar een groepsles van een uur, met ongeveer 8 deelnemers.

Volwassenen die geen ervaring hebben met paardrijden kunnen bij ons terecht voor van alles met paarden, maar niet er op. Een volwassene die herintreder is, of nog steeds rijdt is bij ons welkom.
 

Wij krijgen vaak de vraag of wij proeflessen hebben. Bij ons is het niet mogelijk om een losse les te boeken, maar wel een prive les om te ervaren wat en wie we zijn. De tarieven voor prive lessen zijn hieronder genoemd.

De maandbedragen zijn gebaseerd op 44 weken les per jaar. Dit houdt in dat er tijdens de kerstvakantie 2 weken en 6 weken in de zomervakantie geen les is.  De maand augustus zal niet geincassseerd worden.
Het bedrag wordt rond het begin van de maand geïncasseerd. Contante betaling van het maandabonnement is alleen mogelijk bij 2 maanden vooruitbetaling.  Voor meer informatie verwijzen wij U naar de algemene voorwaarden.

Tijdens de overige vakanties geven wij gewoon les. 

Opzeggen van de rijlessen cq stalling  dient minimaal 1 maand schriftelijk voor de 1e van de nieuwe maand te gebeuren, anders wordt de volgende maand doorberekend.

Sinds oktober 2020 werken wij met een nieuwe ledensoftware. Ieder lid kan een app downloaden. Via deze app kan je je ingeplande lessen bekijken, maar ook hier kan je een les afmelden, en over een aantal maanden zelf bepalen wanneer je een voor jou geschikte les kan inhalen. Bij tijdig afmelden minimaal 2 dagen van te voren ontvang je een lestegoed, waarna je via een speciaal email adres; leslantengerner@gmail.com een inhaal les kan regelen. Het inhalen dient wel binnen een maand te gebeuren. Niet tijdig afgemelde losse lessen (24 uur voor aanvang van de les) worden doorberekend. 
 

Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar op telefoonnr. 06 12125734  Wij zijn echter telefonisch tijdens de lessen slecht bereikbaar, U kunt het dan ook doen dmv. het sturen van een sms, of whats app.

Kinderen Tot 18 jaar
Maandabonnement 1 x p/wk les € 57,50
Maandabonnement 2 x p/wk les € 90,00
Maandabonnement 1 x per 2 wkn les Dit is niet standaard mogelijk, alleen in overleg. € 37,50
Maandabonnement ponyprogramma zaterdagmiddag € 50,00
Losse les € 19.00
Extra les per week € 10.00
Longeerles ½ uur € 20,00
Priveles half uur lespony € 21,50
Prive les 45 min lespony € 35,00
Lespakket 5 longeerlessen € 90,00
Maandabonnement eigen pony € 40,00
Priveles eigen pony € 40,00
Volwassenen 18 jaar en ouder
Maandabonnement groepsles 1 x p/wk € 65,00
Maandabonnement 1 x p/wk groepsles bij 2 pers € 140,00
Maandabonnement 1 x p/wk groepsles bij 3 pers € 95,00
Maandabonnement groepsles 2 x p/wk € 100,00
Maandabonnement groepsles 3 x p/wk € 150,00
Maandabonnement vrijrijden € 40,00
Losse les meerdere personen € 22,50
Extra les per week € 10,00
Priveles ½ uur lespaard € 25,00
Priveles 50 min lespaard € 45,00
Priveles 50 min eigen paard € 40,00
Maandabonnement eigen paard training € 47,50

Een lesovereenkomst is hier te downloaden om in te zien. Voor een eenmalige les dient U deze overeenkomst te printen en ondertekend in te leveren voor aanvang van de les.

Stallingstarieven
buiten box € 280,= per maand
middelbox/gedeelde box € 270,= per maand
overige box € 290,= per maand
Prijs per dag € 20,00 per paard
Prijs per week € 100,00 per paard
Dit is incl. voer en weidegang.

Voor meer informatie over onze stallingsvoorwaarden kunt U contact met ons opnemen.

Alle overige tarieven b.v. voor activiteiten, arrangementen themadagen etc. zijn te vinden bij de informatie hierover.
Of opvraagbaar.

Manege Gerner
Ineke Roetert