Wij werken het liefst met automatische incasso per maand, dit is n.l. voor U en voor ons het makkelijkst en het voordeligst.

De maandabonnementen zijn gebaseerd op 1 uur les per week. Een uur les betekent, dat er ook uiteraard in dat uur zelf, opgestegen moet worden, harnachement gecontroleerd, en aan het einde van de les uitgestapt. We beginnen voor de les met een warming up. Dit gebeurt tijdens het uitstappen en nabespreken van de les ervoor.Je moet dus echt wel een  klein half uur voor aanvang van je les aanwezig zijn om te poetsen op te zadelen en je warming up.
Op- en Afzadelen gebeurt dus buiten de les om.
Bij meerdere gezinsleden geven wij korting. Elk volgend gezinslid ontvangt 20% korting op het maandabonnement. Dit geldt alleen bij maandabonnementen van 1 keer per week les op een manegepaard/pony, en bij betaling via automatische incasso.

Wij krijgen vaak de vraag of wij proeflessen hebben. Uiteraard is het mogelijk om bij ons een losse les te boeken om te ervaren wat en wie we zijn. Deze zgnd proeflessen zullen wel als losse les berekend worden.

De maandbedragen zijn gebaseerd op 44 weken les per jaar. Dit houdt in dat er tijdens de kerstvakantie 2 weken en 6 weken in de zomervakantie geen les is.  De maand augustus zal niet geincassseerd worden.
Het bedrag wordt aan het begin van de maand geïncasseerd, een losse les dient aan het begin van de les te worden voldaan. Contante betaling van het maandabonnement is alleen mogelijk bij 2 maanden vooruitbetaling.  Voor meer informatie verwijzen wij U naar de algemene voorwaarden.

Tijdens de overige vakanties geven wij gewoon les. 

Opzeggen van de rijlessen cq stalling  dient minimaal 1 maand schriftelijk voor de 1e van de nieuwe maand te gebeuren, anders wordt de volgende maand doorberekend.

Sinds oktober 2011 werken wij met een speciale ledenmodule. Deze module hebben we speciaal voor ons laten maken. Ieder lid krijgt een persoonlijke inlogcode. Op deze pagina kan je je eigen gegevens wijzigen cq aanpassen. Je ingeplande lessen bekijken, maar ook hier kan je een les afmelden, en zelf bepalen wanneer je een voor jou geschikte les kan inhalen. Op deze persoonlijke pagina kan je ook je wedstrijden en gebeurtenissen aan of af melden, terugzien, je kan je leshistorie bekijken, belangrijk nieuws alleen voor de leden bedoeld lezen, en alle paarden bekijken.. Bij tijdig afmelden minimaal 2 dagen van te voren ontvang je direct een lestegoed, zodat je ook vaak direct voor een inhaalles kan aanmelden.
Op deze pagina kunnen overige vragen gesteld worden via het contactformulier.

Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar op telefoonnr. 06 12125734  Wij zijn echter telefonisch tijdens de lessen slecht bereikbaar, U kunt het dan ook doen dmv. het sturen van een sms, of whats app.

Kinderen Tot en met 18 jaar
Maandabonnement 1 x p/wk les € 50,00
Maandabonnement 2 x p/wk les € 80,00
Maandabonnement 1 x per 2 wkn les * € 30,00
* Dit is niet standaard mogelijk voor klanten, alleen in overleg, en in hoge uitzondering.
Losse les € 14.50
Extra les per week € 8,50
Longeerles ½ uur € 18,50
Priveles 3/4 uur lespony € 35,00
Prive les eigen pony € 30,00
Lespakket € 80,00
Maandabonnement eigen pony € 30,00
Maandabonnement 3 x p/wk les € 110,00
Volwassenen 19 jaar en ouder
Maandabonnement groepsles 1 x p/wk € 57,50
Maandabonnement 1 x p/wk lesgroep2 pers € 120,00
Maandabonnement 1 x p-wk lesgroep 3 pers € 85,00
Maandabonnement groepsles 2 x p/wk € 90,00
Maandabonnement groepsles 3 x p/wk € 140,00
Losse groepsles € 17,50
Extra groepsles per week € 9,50
Longeerles ½ uur € 25,00
Priveles 1 uur lespaard € 45,00
Priveles eigen paard € 30,00
Maandabonnement eigen paard € 30,00

Een lesovereenkomst is hier te downloaden om in te zien. Voor een eenmalige les dient U deze overeenkomst te printen en ondertekend in te leveren voor aanvang van de les.

Stallingstarieven
buiten box € 280,= per maand
middelbox € 250,= per maand / pony
overige box € 290,= per maand
Prijs per dag € 20,00 per paard
Prijs per week € 100,00 per paard
Dit is incl. voer en weidegang.

Voor meer informatie over onze stallingsvoorwaarden kunt U contact met ons opnemen.

Alle overige tarieven b.v. voor activiteiten, arrangementen themadagen etc. zijn te vinden bij de informatie hierover.
Of opvraagbaar.

Manege Gerner
Ineke Roetert