Per januari 2023 zijn onze tarieven verhoogd. 

Helaas is het nodig om de tarieven te moeten verhogen, alle tarieven voor voer en verzorging zijn opnieuw drastisch verhoogd afgelopen jaar.  

En wij willen uiteraard onze paarden en pony's alles kunnen blijven geven wat nodig is voor een optimale verzorging, en gezond lijf. Denk dan onder andere aan gebitsbehandelingen, fysio, massages en hoefverzorging. Alles wat in onze ogen elk paard/pony zou moeten krijgen.  Wie eens inzage wil in de grote kosten post, we willen graag een boekje erover open doen.

Wij werken het liefst met automatische incasso per maand, dit is n.l. voor U en voor ons het makkelijkst en het voordeligst.

De meeste kwartaalabonnementen zijn gebaseerd op 1 uur les per week. Een uur les betekent, dat er ook uiteraard in dat uur zelf, opgestegen moet worden, harnachement gecontroleerd, en aan het einde van de les uitgestapt. We beginnen voor de les met een warming up. Dit gebeurt tijdens het uitstappen en nabespreken van de les ervoor. Je moet dus echt wel een  klein half uur voor aanvang van je les aanwezig zijn om te poetsen op te zadelen en je warming up.
Op- en Afzadelen gebeurt dus buiten de les om.
Bij meerdere gezinsleden geven wij korting. Elk volgend gezinslid ontvangt 10% korting op het kwartaalabonnement. Dit geldt alleen bij  abonnementen van 1 keer per week les op een manegepaard/pony, en bij betaling via automatische incasso, geincasseerd per maand.

Hoe start een kind bij ons;

We starten altijd met lessen aan de longeerljin, meestal zijn 4 a 5 lessen voldoende om genoeg vertrouwen, kennis  en ervaring te hebben, om verantwoord los te kunnen rijden. Een groep bestaat bij ons meestal uit 7 a 8 deelnemers. Ervaring heeft ons geleerd dat de jonge nieuwe kids in een groep van 8 niet op hun plekje zijn. De groep is dan te groot, angst kan komen en ipv plezier ervaren wordt het minder leuk. Veiligheid staat bij ons voorop, dus hebben we vanaf de zomer 2020 besloten dat alle kids na de longeerlessen eerst in een kleiner groepje (max 4) een half uur les gaan krijgen. De mini kids les dus.  We hebben dan meer tijd, ruimte en aandacht voor juist deze kids. Uiteraard zal dit, indien nodig, ook gebeuren bij oudere kids.  Het maandtarief is doordat er veel minder deelnemers zijn hetzelfde als bij een uur les.

Wanneer de kids gevorderd genoeg zijn, zullen ze overgaan naar een groepsles van een uur, met ongeveer 8 deelnemers.

Volwassenen die geen ervaring hebben met paardrijden kunnen bij ons terecht voor van alles met paarden, maar niet er op. Een volwassene die herintreder is, of nog steeds rijdt is bij ons welkom, we hanteren wel een gewichtsgrens van 80 kilo.
 

Wij krijgen vaak de vraag of wij proeflessen hebben. Bij ons is het in principe niet mogelijk om een losse les te boeken, maar wel een prive les om te ervaren wat en wie we zijn. De tarieven voor prive lessen zijn hieronder genoemd.

De kwartaalbedragen zijn gebaseerd op 44 weken les per jaar. Dit houdt in dat er tijdens de kerstvakantie 2 weken en 6 weken in de zomervakantie geen les is.  De maand augustus zal niet geincassseerd worden.
Het bedrag wordt rond het begin van de maand geïncasseerd. Contante betaling van het kwartaalabonnement is alleen mogelijk bij 2 maanden vooruitbetaling.  Voor meer informatie verwijzen wij U naar de algemene voorwaarden.

Tijdens de overige vakanties geven wij gewoon les. 

Opzeggen van de rijlessen  dient minimaal 1 maand schriftelijk voor de 1e van het nieuwe kwartaal te gebeuren, anders wordt het volgende kwartaal doorberekend. Wordt er toch eerder opgezegd, dan hanteren we de losse les tarieven van de afgelopen  lessen tot en met de betreffende maand van opzegging.

Voor stalling hanteren we een maand opzegtermijn, ingaande de 1e van de maand.

Wij werken met een ledensoftware. Ieder lid kan een app downloaden. Via deze app kan je je ingeplande lessen bekijken, maar ook hier kan je een les afmelden, en in het lopende abonnement  zelf aanmelden wanneer je een voor jou geschikte les wil inhalen, je krijgt dan per email bericht of er ruimte is in die les.. Bij tijdig afmelden minimaal 2 dagen van te voren behoud je dit lestegoed.  Het inhalen dient wel binnen het lopende kwartaal te gebeuren. Niet tijdig afgemelde losse lessen (24 uur voor aanvang van de les) worden doorberekend. 
 

Vanaf nu is het ook mogelijk om een soort van half lease contract te nemen. Dit houdt in, met een vast paard/pony 1 x per week in de groepsles, en 2 keer op afgesproken dagen vrijrijden. Daarnaast mag je dagelijks komen voor verzorging etc. Meer informatie doen we onder het genot van een kop thee of koffie.

Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar op telefoonnr. 06 12125734  Wij zijn echter telefonisch tijdens de lessen slecht bereikbaar, U kunt het dan ook doen dmv. het sturen van een sms, of whats app.

Jeugd Tot 21 jaar
Kwartaalabonnement 1 x p/wk les € 202,50 maandbedrag € 67,50
Kwartaalabonnement 2 x p/wk les € 322,50 maandbedrag € 107,50
Kwartaalabonnement 1 x per 2 wkn les, alleen in overlegmogelijk € 127.50 maandbedrag €42,50
Maandabonnement privelles € 100,00 een maand opzegtermijn
Losse les € 19.50
Extra les per week € 12.50
Longeerles ½ uur € 24,50
Priveles half uur lespony € 24,50
Prive les 45 min lespony € 42,50
Lespakket 5 longeerlessen € 100,00
Kwartaalabonnement eigen pony € 135,00 maandbedrag € 45,00
Priveles eigen pony half uur € 25,00
Volwassenen 21 jaar en ouder
Kwartaaalabonnement groepsles 1 x p/wk € 225,00 maandbedrag € 75,00
Maandabonnement 1 x per week priveles half uur € 120,00 een maand opzegtermijn
Kwartaalabonnement 1 x p/wk groepsles van 2 pers € 450,00 maandbedrag € 150,00
Kwartaalabonnement groepsles 2 x p/wk € 360,00 maandbedrag € 120,00
Kwartaalabonnement groepsles 3 x p/wk € 480,00 maandbedrag € 160,00
Kwartaalabonnement vrijrijden € 150,00 maandbedrag € 50,00
Kwartaalabonnement half lease € 465,00 maandbedrag € 155,00 meer info op de site
Extra les per week € 15,00
Priveles ½ uur lespaard € 29,50
Priveles 50 min lespaard € 52,50
Priveles 50 min eigen paard € 45,00
Kwartaalabonnement eigen paard training € 150,00 maandbedrag € 50,00

Een lesovereenkomst is hier te downloaden om in te zien. Voor een eenmalige les dient U deze overeenkomst te printen en ondertekend in te leveren voor aanvang van de les.

Stallingstarieven
buiten box € 280,= per maand
middelbox/gedeelde box € 270,= per maand
overige box € 290,= per maand
Prijs per dag € 20,00 per paard
Prijs per week € 100,00 per paard
Dit is incl. voer en weidegang.

Voor meer informatie over onze stallingsvoorwaarden kunt U contact met ons opnemen.

Alle overige tarieven b.v. voor activiteiten, arrangementen themadagen etc. zijn te vinden bij de informatie hierover.
Of opvraagbaar.

Manege Gerner
Ineke Roetert