Overslaan en naar de inhoud gaan

06 - 12 12 57 34

Trainingsweken/ponykampen/ruiterkampen.

3 paarden rijden om een water

Ruiterkamp op manege Gerner

Wat super, je bent op onze pagina gekomen, dit is niet voor niets! Wij organiseren prachtige zomerkampen, een voorjaarskamp, herfstkamp, kerstvakantiekamp, een meivakantiekamp en thema weekenden..

Onze kampen zijn anders dan een doorsnee kamp. Wat er zo speciaal is, dat zou je moeten ervaren, we adverteren eigenlijk heel weinig en het wordt steeds drukker, dat betekent dat de mond op mond reclame heel goed werkt. Tijdens onze kampen mag je namelijk vooral jezelf zijn. Er is oog en aandacht voor jou.... Het is fijn als je goed kan rijden, maar het hoeft niet. Toch is het ook heel leerzaam om op een diervriendelijke manier nog beter te leren paardrijden. Onze instructie, is aanwezig voor alle niveaus.

De kampen zullen zijn voor deelnemers vanaf 6 jaar tot ongeveer 16. Ben je ouder, dan mag je natuurlijk meedoen, maar dan ben je wel qua leeftijd in de minderheid. De ervaring is dat de meesten dit ook gewoon heel erg leuk vinden. En onze paarden willen uiteraard ook in de zomer aan het werk. De zomerkampen (ongeveer 20 deelnemers) bij uitzondering meer, zullen ook drukker zijn dan bv de herfstkampen. Tijdens de herfst en voorjaars kampen  zijn er verwachten we minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.

De weekenden zullen meer ingericht worden voor de wat oudere leeftijdsgroepen. We starten dan op vrijdag eind van de middag en eindigen op zondag eind van de middag. Tijdens de weekenden zullen we ook andere thema's gaan  . Denk dan aan; Ruiterbewijsweekend, of een buiten rij weekend, een trektocht. Maar een springweekend is ook mogelijk, of een intuitief trainingsweekend met paard... Deze data zal op de agenda komen te verschijnen en ook op onze facebook pagina; ruiterkamp manege Gerner.

DATA  2022

  • wk 29  18/07   t/m 22/07   Ponykamp
  • wk 30  25/07   t/m 29/07   Ponykamp
  • wk 32  08/08   t/m 12/08   Ponykamp
  • wk 33  15/08   t/m 19/08   Ponykamp

     

Mee te nemen tijdens een trainingsweek/ruiterkamp;

Matje, of luchtbed, slaapzak, kussen, rijkleding, cap, laarzen of chaps met jodhpur schoenen, toiletspullen, handdoeken, zwemkleding, vrijetijdskleding, slippers, gewone schoenen, zaklamp, regenjas, goed humeur....Je telefoon en snoep mag je thuislaten, een fototoestel is handig.

Facebookpagina ruiterkamp

Lees meer over de ruiterkampen of kies een datum en meld je aan. Ook voor het meeneemlijstje..

Als inschrijven via onderstaande aanmeldknoppen niet lukt om welke reden dan ook, stuur dan een mailtje naar ledengerner@gmail.com