coaching paarden

Zomerkamp 22 juli t/m 26 juli 2024

Eindelijk die heerlijke zomervakantie..  Hoe fijn is het dan om een weekje te genieten, en te ervaren tussen de pony's en paarden.

We starten op maandagochtend 22 juli om 9.00 uur en sluiten op vrijdag 26 juli af om 17.00 uur.  Deze week zullen we vooral bezig zijn met genieten met de pony´s en paarden. Uiteraard rijden in de bak, bos, met en zonder zadel. Daarnaast ga je ook veel naast en met je pony doen. Denk dan aan vrijwerken, longeren, t touch, massage, poetsen, pimpen etc..

Naast het rijden doen we oefeningen qua intuitieve ontwikkeling, zelfbewustzijn, meditatie, etc. Vooral voor meer zelfvertrouwen, nee leren zeggen, gevoelens en emoties leren kennen van jezelf, en leren hoe je ermee om kan gaan. Maar ook coaching met paarden, laat je paard je spiegel zijn.
Uiteraard gaan we ook veel lachen, en lol maken, knutselen, tekenen creatief zijn, disco, vuurplaats, drummen, in het bos zwerven, en wat een ieder maar wil.

Slapen doen we in de zomer in tenten, neem alles mee, wat te vinden is op het meeneemlijstje te vinden onder het kopje ruiterkampen.

Wij hebben er weer zin in..

Jij ook?

De kosten zijn €350,00 per kind, het gaat door bij 8 aanmeldingen.

Geef je snel op, want vol is vol...

Inschrijven
Inschrijfgeld
Bij annulering op welke wijze dan ook,  is er voor het inschrijfgeld geen restitutie mogelijk. Bij annulering ivm corona maatregelen zal er een plek gereserveerd kunnen worden in de zomervakantie of restitutie van dit bedrag.
Betaling ruiterkamp
Akkoord ouders
Ik kom op zondag.
Toestemming gebruik foto's
Algemene voorwaarden
CAPTCHA
5 + 14 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.