Overslaan en naar de inhoud gaan

06 - 12 12 57 34

Ruiterkampen

3 paarden rijden om een water

Ondanks alle corona maatregelen kunnen wij wel met aanpassingen de ruiterkampen laten plaatsvinden.

Wat super, je bent op onze pagina gekomen, dit is niet voor niets! Wij organiseren prachtige zomerkampen en  een herfstkamp en een voorjaarskamp en nog 3 daagses, en thema weekenden..

Onze kampen zijn anders dan een doorsnee kamp. Wat er zo speciaal is, dat zou je moeten ervaren, we adverteren eigenlijk heel weinig en het wordt steeds drukker, dat betekent dat de mond op mond reclame heel goed werkt. Tijdens onze kampen mag je namelijk vooral jezelf zijn. Er is oog en aandacht voor jou.... Het is fijn als je goed kan rijden, maar het hoeft niet. Toch is het ook heel leerzaam om op een diervriendelijke manier nog beter te leren paardrijden. Onze instructie, is aanwezig voor alle niveaus.

De kampen zullen zijn voor kids vanaf 6 jaar tot ongeveer 16. Ben je ouder, dan mag je natuurlijk meedoen, maar dan ben je wel qua leeftijd in de minderheid. De ervaring is dat de meesten dit ook gewoon heel erg leuk vinden. En onze paarden willen uiteraard ook in de zomer aan het werk. De zomerkampen (ongeveer 25 deelnemers) bij uitzondering meer, zullen ook drukker zijn dan bv de herfstkampen. Tijdens de herfst en voorjaars kampen  zijn er verwachten we minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers.

De weekenden zullen meer ingericht worden voor de wat oudere leeftijdsgroepen. We starten dan op vrijdag eind van de middag en eindigen op zondag eind van de middag. Tijdens de weekenden zullen we ook andere thema's gaan  . Denk dan aan; Ruiterbewijsweekend, of gewoon buiten rij weekend. Maar een springweekend is ook mogelijk, of een intuitief trainingsweekend met paard... Deze data zal op de agenda komen te verschijnen en ook op onze facebook pagina; ruiterkamp manege Gerner.

DATA ruiterkampen 2020, 

wk 18  27 april t/m 1 mei

wk 28   6 t/m 10 juli

wk 29 13 t/m 17 juli

wk 32  3  t/m   7 aug

wk 33 10 t/m 14 aug De trektocht, infomatie is te vinden bij de activiteit zelf.

 

Mee te nemen tijdens een ruiterkamp;

Matje, of luchtbed, slaapzak, kussen, rijkleding, cap, laarzen of chaps met jodhpur schoenen, toiletspullen, handdoeken, zwemkleding, vrijetijdskleding, slippers, gewone schoenen, zaklamp, regenjas, goed humeur....Je telefoon en snoep mag je thuislaten, een fototoestel is handig.

Facebookpagina ruiterkamp

Lees meer over de ruiterkampen of kies een datum en meld je aan. Ook voor het meeneemlijstje..

Als inschrijven via onderstaande aanmeldknoppen niet lukt om welke reden dan ook, print dan het inschrijfformulier hieronder uit, vul het in incl handtekening kan het daarna verzonden worden. Via een scan per mail of met de post. Of stuur een bericht via het contact formulier.